Farver

Den største udfordring ligger ofte i at tage en afgørelse. Hvilken farve skal jeg vælge? Det er, hvad vores farvekort kan hjælpe dig med. De forskellige trends byder på et væld af indtryk, og det er ikke altid lige let at finde ud af, hvilken stil der passer bedst til ens egen bolig og personlige trivsel.

Vores sidste nye farvekort Jotaproff Interiør Maling, der med inspiration fra naturen viser 48 lyse, mellem og enkelte mørke farver. 

Se eksempler fra Jotaproff Interiør  

Jotaproff Interiør

Du kan også se vores Facadefarver.

Når du vælger farve til husets ydre, er det vigtigt at finde en farve, du trives med og glædes over hver dag, du kommer hjem. Husets facade genspejler ofte den person eller den familie, I er. Samtidig er det også fornuftigt at tænke på omgivelserne og husets beliggenhed, når man vælger farver.

Det kan også være klogt at tænke på, hvordan dine naboer vil reagere på dit farvevalg.

MALER TILBUD

Malerfirmaet Henry Hansen & Søn A/S

Med mere end 50 års erfaring i branchen

Indsend beskrivelse af din opgave og vi kontakter dig hurtigst muligt.

interior
design

Alle typer malerarbejde udføres

Vi er også stolte over, at vi har fået tildelt den grønne smiley af Arbejdstilsynet, der besøger alle virksomheder, der har ansatte og foretager det, der kaldes en screening. Her gennemgås hele virksomhedens arbejdsmiljø og på den baggrund vurderer de, om virksomheden lever op til de påbudte krav i lovgivningen om arbejdsmiljø.